Készítsd el saját, egyedi öltönyöd!

Manapság már rengeteg lehetőség van ruházat vásárlására, cikkünkben arra fogunk kitérni, hogy milyen előnyökkel jár egyedi készítésű öltöny vásárlása.

Jobban illeszkedik

Egyedi öltönynél biztosak lehetünk benne, hogy az ujjak nem lesznek hosszúak, a nyak rész tökéletesen van kialakítva és nem lesz hosszabb a zakó, mint ami nekünk kellene. Fontos kiemelni, hogy arra a méretre kell elkészíttetni, ami most aktuális, nem arra, amit szeretnénk elérni, ki tudja, mennyi ideig fog tartani azt elérni. A későbbiekben lesz lehetőségünk alakítani öltönyünkön.

Minőségi anyagok

Előre elkészített öltönynél az anyag nem mindig prioritás, ahogy ez a költség-hatékony tömeggyártásnál működni szokott. Hozzáértők nem figyelnek minden részletre. A készítés előtt ki tudjuk választani a számunkra tökéletes anyagok. Pl. hidegebb időszakra tudunk vastagabb anyagok választani, melegebbre pedig vékonyat.

Egyéni stílus követése

Van egy határ, amennyi egyéniséget tudunk ruháinkba vinni, de az egyedi készítésű ruház segítenek a maximumot kihozni a folyamatból. Néhány tulajdonság, amit személyre tudunk szabni:

  • szín
  • gallér dizájn
  • egyéb jellemzők: zseb formája, mandzsetta formája

Időmegtakarítás

A ruhavásárlással ellentétben az egyedi ruhák elkészítése egyszerű. Ha pontosan tudjuk, hogy mit szeretnénk, csak megadjuk a méreteinket és kívánságainkat, amik alapján elkészítik öltönyünket. Nem kell időt pazarolni különböző boltok felkeresésére, utazásra. A maximális megelégedettséghez természetesen folyamatosan konzultálni kell a szabóval, aki elkészíti ruhánkat, de ez még mindig kevesebb időráfordítást igényel, mint a vásárlás, viszont cserébe tanácsokat kaphatunk egy hozzáértőtől, hogy pontosan olyan legyen elkészített öltönyünk, amilyet megálmodtunk magunknak.