Tippek bálásruha, használtruha vásárláshoz

Ha még sok nem vásároltál használtruhákat, akkor nehéz lehet belevágni, mivel nem tudod, hogy mire kell figyelni. Ha bemész egy boltba, ahol rengeteg bálásruha, használtruha fogad, könnyen lehet, hogy egyből ki is jössz. Ehhez fogunk most segítséget nyújtani.

Használtruha vásárlási tippek

  • Amikor böngészel, olyan ruhákat keress, aminek anyaga, színe, stílusa tetszik neked. Mivel rengeteg ruha közül fogsz tudni választani, így érdemes azokra időt fordítani, amik valóban megtetszenek. Ha minden ruhát végig szeretnél nézni, soha nem érsz a kínálat végére.
  • Csak olyat vásárolj meg, ami ténylegesen tetszik. Ha nem ilyeneket veszel, könnyen lehet, hogy soha nem fogod viselni őket.
  • Olyan ruhákat vásárolj, amik vannak a méretedben. Ne vásárolj arra a lehetőségre, ha fogynál vagy kilókat szednél fel. Esetleg akkor vásárolj nagyobb méretű ruhákat, ha utána meg tudod oldani (pl. szabóval), hogy rád szabják őket.
  • Mindig ellenőrizd le a ruhákat, hogy ne legyen rajtuk szakadás vagy volt. Nincs annál rosszabb, ha otthon veszed észre, hogy olyan hibával rendelkezik a megvásárolt használt ruha, amit nem tudsz eltüntetni.