2019-es programok a Szigetvári Kempingben

2019-es programok a Szigetvári KempingbenAhogy hazánk több városában, úgy Szigetváron is rengeteg programmal, rendezvénnyel várják az érdeklődőket egész évben. A programok nagy részét a melegebb, nyári időszakban rendezik természetesen, ezeknek fő helyszíne a Szigetvári Kemping területe, ahol nem csak szórakozni van lehetőség, ha táboroztatással, szálláskiadással, rendezvényhelyszín kiadással is foglalkoznak. Lássuk, hogy milyen programokat szervez a Szigetvári Kemping 2019-ben.

A nyári rendezvények sorát a labdarúgás indítja meg, először a Bajnokok Ligája döntőjével, majd a következő hétvégén a Nemzetek Ligája elődöntőjének és döntőjének közvetítésével. A döntőket követően zenés programokra, koncertekre is sor kerül, a BL döntőt követően Kis Grófo, a Nemzetek Ligája döntőt követően pedig a REMIX zenekar lép fel.

A következő rendezvények az iskolazárással kapcsolatosak, lesz Év Diákja és Év Tanára választás is, USNK koncerttel egybekötve. Ezt követi az egészség nap, az év egészségügyi dolgozójának és sportolójának megválasztásával.

Július végén a Szalmakalap Fesztivál várja a látogatókat, 3 napos rendezvénysorozattal. Ennek keretein belül lesznek koncertek, gasztronómiai találkozó és termelői vásár is.

Augusztust a SzigetVáRock Fesztivál fémjelzi, 14 koncerttel, LEZMON Táborral és zenei tehetségkutatóval. Szintén augusztusban kerül még megrendezésre az Autós- Motoros- Kerékpáros Fesztivál oldtimerekkel, amerikai autókkal, kaszkadőr show-val.