Béreljünk kisbuszt nagyvárosi utazáshoz

Béreljünk kisbuszt nagyvárosi utazáshozNagyobb városokban, mint pl. a fővárosban az emberek általában tömegközlekedéssel vagy saját autóval utaznak. Van azonban egy harmadik lehetőség is, ami kiváló megoldást jelent, ha többen szeretnénk utazni valahova, ez pedig a budapesti kisbusz bérlés.

A kisbusz bérlés segítségével tehát nem kell a tömegközlekedést használni, akkor sem, ha egy személyautóra való embernél többen vannak a csoportunkban. A 8-9 személyes kisbuszok előnye, hogy nem kell a vezetésükhöz speciális jogosítvány, B kategóriás (személyautó) jogosítvánnyal vezethetők.

Mikor érdemes kisbuszt bérelni?

Azt már láttuk, hogy általában akkor, ha többen vagyunk, mint amennyien egy személyautóba beférnek. Vannak azonban egyéb okok is, melyek miatt a kisbusz bérlés jó döntésnek bizonyulhat. Ilyen pl., ha pakolni, költözni szeretnénk, de nem tudunk személyautóval mindent átpakolni, vagy sokat kellene fordulni. Ilyen esetekben a fuvarozót, bútorszállítót is lehet fogadni, azonban ezek a cégek általában magasabb árakkal dolgoznak, mint amennyiért egy kisbuszt ki lehet bérelni.

Leugranánk a Balaton partra, nyaralni mennénk, de nem férnek be a cuccaink az autóba? Vagy egyáltalán nincs is autónk? A kisbusz kölcsönzés ebben az esetben is jó megoldást jelent. A kisbuszok utasterébe sokkal több minden fér, mint egy autó csomagtartójába, ami leegyszerűsíti, megkönnyíti a nyaralást.