Az Anekke cég pénztárcái

Az Anekke cég pénztárcáiAki már ismeri az Anekke céget, annak valószínűleg az Anekke táskák jutnak eszébe róla. Nem csak táskákat készít azonban a cég, hanem egyéb kiegészítőket is. Ilyen pl. az Anekke pénztárca.

Az Anekke pénztárcák, hasonlóan a táskákhoz, évente kétszer készülnek, együtt a kollekciókkal. A pénztárcák is illeszkednek az adott kollekcióhoz, kiváló szettet alkotnak pl. az adott kollekció Anekke táskáival.

Hasonlóan a táskákhoz, a pénztárcák is kizárólag minőségi anyagokból készülnek. Pénztárcák esetén ez első osztályú műbőrt jelent. A minőségnek és az éppen aktuális kollekció mintázatának köszönhetően egyre népszerűbbek ezek a kiegészítők is. A pénztárcák belsejében színes bélés található, amely igazodik a pénztárca külső designjához, így, ha belenézünk a pénztárcánkba, akkor is azt az eleganciát, divatos megjelenést láthatjuk, amit mindenki más is kívülről.

Kialakításukat tekintve az Anekke pénztárcákat a változatosság jellemzi. A pénztárcák többféle méretben készülnek, és egy-, két- és háromrészes változatok közül választhatunk. Ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legjobb Anekke pénztárcát, függetlenül attól, hogy miket szeretne benne tárolni.

Az Anekke pénztárcák általában cipzáras kialakítással készülnek, és papírpénzt csak összehajtva tudunk tárolni bennük. A pénz mellett azonban kártyatartónak, erszénynek is megfelelő az Anekke pénztárca.